Utforskar FlipBelt Running Light
FlipBelt Running Light

I takt med att de långa sommardagarna försvinner, kommer fler och fler löpare att starta eller avsluta sina löppass i mörker. Att logga mil oavsett säsong kan vara ett signum för en verkligt engagerad löpare, men ingen ska behöva kämpa mot mörkret eller stå ut med icke funktionella belysningsalternativ. Ur denna kamp kom inspiration till FlipBelt Running Light. Med ett mål och outtröttliga ansträngningar i över två år kulminerade det i ett sätt för löpare att få bästa möjliga löpupplevelse i mörkret.

 Inspiration

Forskningen började med att ställa en fråga: Finns det ett ljus som kan användas för alla löpare under alla förhållanden? Det ideala löparljuset måste nå över det normala 200 lumen, vilket är otillräckligt för många tekniska spår och vägar utan gatuljus. Detta var framför allt riktmärket för framgång.

Design

Vårt designmål var att skapa ett funktionellt ljus som fungerar som det ultimata motgiftet till mörka löppass. Vi skapade en lätt löparlampa med hållare som passar in i FlipBelt’s tubformade bälten, som projicerar starka, breda, 500 lumen (det är 2 till 3 gånger så mycket som konkurrerande lampor!) Detta från midjan ner på underlaget och framåt. Vi tyckte att ljusstyrkan hos cykelljus var oerhört användbart för cyklister och använde denna också till löpning. Trots allt, om ljusstyrkan är bra för nattcykling i höga hastigheter, är det mer än tillräckligt för nattlöpning.

Användartest

I slutändan, hur löpare reagerar på vår lampa är det verkliga testet. Ett brett utbud av löpare från proffs inom ultramaraton till motionärer testade vår nya lampa. Runt om i världen har produkten möts av framgång.

Vi introducerar FlipBelt Running Light

Vi har verkligen omdefinierat löpning i mörkret genom att utforma ett funktionellt ljus för att härma dagsljusets upplevelse. Skapandet av FlipBelt Running Light betonar vår långvariga FlipBelt-designfilosofi: engagemang, hängivenhet och omsorg som leder till högkvalitativ teknisk prestationsutrustning som också är otroligt bekväm.

Det ljus du behöver utan studsningen behöver du inte

En av de största klagomålen på löparlampor på marknaden är att de studsar eller rör på sig när du löper. Det kan inte bara vara obekvämt, utan det kan vara frustrerande när din belysning flackar runt. Med FlipBelt Running Light i midjenivån träffar ljuset marken i rätt vinkel så att du kan se exakt vilka hinder som ligger framför. Det arbetar med din tyngdpunkt snarare än mot det, FlipBelt Running Light känns också säkert och kommer inte att röra på sig.

När den är på plats i bältet är den utformad för att förbli säker. Belysningens placering skapar en lång skugga som håller markhinder i din siktlinje precis som under dagtid. Det förhindrar också vanliga problem som reflekterat ljus från regn, dimma eller damm som försvårar din sikt. Om du springer med andra kommer de att uppskatta att ljuset inte bländar dem, eftersom det är perfekt placerat i midjan snarare än huvudhöjd.

Enkelheten med ett laddningsbart, problemfritt belysningsalternativ

Varje löpare som har sprungit i mörkret känner igen besväret med att byta batterier efter några timmar eller kämpa med svagt ljus efter första halvan av en lång löpning. Vår nya lampa ger en unik lösning inom branschen, vilket ger användarna en imponerande lystid upp till 8 timmars tillsammans med lättheten att ladda ljuset helt inom två timmar.

Det bästa av allt är att du kan ladda din löparlampa med en enkel mikro-USB-kabel. Detta tillåter mindre laddning medan du hoppar över kostnaden för att byta ut batterierna. När den är fulladdad placerar du den helt enkelt i en av slitsarna på ditt FlipBelt och känner av säkerheten och stabiliteten som det gummerade fästet ger.

Inte först men bättre

FlipBelt Running Light lyser starkare, har säkrare kapsling, ett bättre pris och framförallt – en bättre komfort. Vår midjelampa är i toppklass!

Fungerar med FlipBelt

FlipBelt Running Light är inte en fristående produkt. Det är designat för att fungera tillsammans med FlipBelt, det ursprungliga löp- / fitnessbältet som satt en ny standard för vardagslöparen. Eftersom FlipBelt levereras i en mängd olika storlekar och är studsfritt, är det den självklara följeslagaren för en löparlampa. Slitsarna säkrar FlipBelt Running Light men låter dig ändå justera eller luta ljusets riktning för maximal synlighet under löpningen.

Resultatet av vår bältesmonterade ljuslösning gav många fördelar jämfört med traditionella lampor inklusive bättre hindersikt, bättre synlighet i regn / damm, mindre förblindning av sig själv och andra löpare och bättre komfort. Det bästa resultatet har varit den lyckliga kundupplevelsen och feedbacken, vilket alltid är en riktig glädje för ett team i utveckling.

  • Placering
  • Ljusstyrka
  • Brinntid
  • Komfort
  • IPX6
  • Pris
  • Fastnar ej i håret

Mia Do, grundare och designledare, oktober 2019

FlipBelt Sweden