FlipBelt – Originalet bland Tubbälten

FlipBelt är det ursprungliga tubformade löp-/fitnessbältet som satt en helt ny standard för vardagslöparen. FlipBelt håller dig uppkopplad, säker och bekymmersfri när du springer genom att säkra din telefon och personliga föremål (t.ex. nycklar, kort, ID, medicin, vattenflaskor, solskyddsmedel och mer) med minsta studs och noll skav. Premiummaterialet är miljövänligt och fukttransporterande. Den patenterade designen stretchar sig för att passa dina viktigaste prylar utan att ge avkall på prestanda och stil.

Alla tubbältens original!
399.00 kr
Med låsbar ficka!
499.00 kr
Bättre än bäst!
589.00 kr
FlipBelt Crops live

FlipBelt Prestationskläder

Funktionell och tidlöst i design, FlipBelt prestationskläder kombinerar ett prisbelönt löparbälte med ett fantastiskt  prestandatyg. Patenterad och ikonisk tubformad design av FlipBelt säkrar din telefon och personliga föremål utan studs och skav. Löparinspirerade detaljer och komfort gör FlipBelts prestandakläder till ett ’måste’ i både varma och kalla förhållanden.

FlipBelt tillbehör

FlipBelt Tillbehör

FlipBelt löpartillbehör är utformade för att säkerställa att du är säker och redo att köra, oavsett förhållanden. Från vår innovativa löparlampa som efterliknar dagsljusupplevelsen på natten till de konturerade vattenflaskorna, böjda för att passa dina höfter för extra komfort, FlipBelt löpartillbehör hjälper till att kontrollera i rörelse.