FlipBelt – originalet

FlipBelt är det ursprungliga löparbältet för telefoner som sätter en ny standard för vardagslöparen. Det tubformade FlipBelt-bältet håller dig uppkopplad, säker och bekymmersfri när du tränar genom att säkra din telefon och personliga föremål (t.ex. nycklar, kort, ID, vattenflaskor, solskyddsmedel och mer) med minsta möjliga studs och ingen skav. Premiumtyget är miljövänligt och fuktavledande. Den karaktäristiska tubformade designen sträcker sig för att passa dina viktigaste föremål utan att offra prestanda och stil.

Alla tubbältens original!
449.00 kr
Med låsbar ficka!
499.00 kr
Bättre än bäst!
589.00 kr
Med starka reflexer!
369.00 kr
Superlätt och ventilerat!
549.00 kr

Damkläder

Funktionella och tidlösa i design, FlipBelt löparkläder kombinerar prisbelönta löparbälten med fantastiska prestandatyger. Patenterad och ikonisk tubformad design av FlipBelt säkrar din telefon och personliga föremål utan att studsa och skava. Löparinspirerade detaljer och komfort gör FlipBelts serie av prestanda löparkläder till ett ”måste” i både varma och kalla förhållanden. Handla vårt utbud av löparkläder idag!

Herrkläder

Från fritidspass till högintensiva träningspass, FlipBelt ger dig högkvalitativa prestationskläder med maximal komfort i åtanke. Konstruerad med förstklassiga tyger, innovativ design och fukttransporterande teknologi som är tänkta att fungera tillsammans. Oavsett aktivitet kommer FlipBelts aktiva kläder för män att hjälpa dig att se ut och känna dig som bäst.

Inte bara till löpning
799.00 kr
Lätta och bekväma!
749.00 kr
Linne med hög komfort
549.00 kr
Håll dig torr och sval!
599.00 kr
Prestationshöjande
899.00 kr

Tillbehör

FlipBelt löpartillbehör är designade för att säkerställa att du är säker och redo att springa, oavsett förhållandena. Från vår innovativa Running Light som efterliknar dagsljuslöpupplevelsen på natten till de konturformade vattenflaskorna som är böjda för att passa dina höfter för extra komfort, FlipBelt träningstillbehör håller dig i kontroll och i rörelse. Handla vårt utbud av löparmaterial idag!