FAQ’s

Passar min smartphone i ett FlipBelt?

Vad som är så bra med FlipBelt är att det 8cm höga och stretchiga tyget, ger dig möjligheten att förvara stora smartphones, som iPhone 6 och Samsung Galaxy S5.
Viktigt att känna till, gummerade fodral gör det svårare att glida in med telefonen genom fickan. Ett alternativ är att använda våra funktionella zip-påsar som säljs separat, med en sådan glider telefonen lätt in.

Vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti här på flipbelt.se, är du inte nöjd med ditt bälte hjälper vi självklart dig att byta eller returnera.

Hur gör jag för att välja rätt storlek?

En skön och perfekt passform är vad vi erbjuder alla som provar vår produkt.
Beroende på var du vill ha ditt bälte kommer storleken att variera. För de flesta är den bästa placeringen över höften, där stannar bältet kvar för nästan alla användare. Är du tveksam mellan 2 storlekar, välj den mindre!
Se våra olika sätt att bära ett FlipBelt och vår storleksguide nedan.

Besök någon av våra events eller återförsäljare, och testa där vilken storlek som passar dig bäst.
Du kommer inte att behöva behålla ett bälte med fel storlek. Vi hjälper självklart till så att du får rätt storlek och därmed den fantastiska funktionen som FlipBelt har.

Är FlipBelt vattentätt?

FlipBelt är inte vattentätt, men materialet av polyester/lycra torkar snabbt. Om du använder ditt FlipBelt mot huden, beroende på hur mycket du svettas, kan det bli blött. Vi rekommenderar att du placerar elektronik och annat fuktkänsligt i en zip-påse som vi säljer separat, till produkt.

Var finns närmaste återförsäljare?

För mer information om var du kan köpa FlipBelt, besök listan med återförsäljare.
Vi är ett nytt företag i Sverige och jobbar fortlöpande med att hitta nya samarbetspartners. Om FlipBelt inte finns i din närregion, tipsa gärna din favoritbutik att ta hem vår produkt!

Är det säkert att förvara småprylar?

När FlipBelt sitter och används rätt, bidrar det till att prylarna sitter säkert. För småsaker rekommenderar vi att de förvaras i en mindre ficka. Genom att vända ”flippa” öppningarna in mot kroppen låser du bältet. Bältet kan även användas med öppningarna uppåt, tvinna det till rätt läge. Som med alla nya produkter kommer du att lära dig hur det fungerar bäst för dig. Prova lite olika sätt innan du använder det i skarpt-läge.

Glider FlipBelt upp?

Vi har fått en överväldigande positiv återkoppling från våra kunder/användare om hur bra FlipBelt sitter, det rör sig inte. Den släta designen ger bältet balans. Det är viktigt då bältet därför inte studsar som till slut brukar betyda att bältet glider upp på kroppen. Dock, det finns en lite procent av kroppstyper som kan få glidande bälten. Vid dessa tillfällen rekommenderar vi att ni testar ett bälte och utnyttjar vår 100% nöjd-kundgaranti om det inte fungerar.