Leverans & Retur


1 Fraktavgift

Vid beställning tillkommer en fraktavgift på 29 kr på order under 500 kr.

2 Leveranssätt
Vi erbjuder leveranser med PostNord direkt till angiven adress och leveranstiden ligger på 1-4 dagar.
Vid försenade leveranser, som kan förekomma med PostNord, kontakta oss när en vacka passerat efter vårt besked om att beställningen är skickad. Vi ersätter inte för ev utgifter i samband förseningar som ex förseningsavgift på faktura.

3 Ångerrätt, byte och returer
FlipBelt Sweden har 30 dagars öppet köp inom Sverige, med vissa undantag. Vid en eventuell retur måste produkten vara oanvänd och i oskadad originalförpackning. Produktinfotaggen måste sitta kvar på produkten.
Vi hanterar byten som en retur och ett nytt köp; du skickar tillbaka den produkt du inte vill behålla och beställer enkelt en ny via vår hemsida.
Vid retur, byte eller reklamation måste ALLTID först ett mail skickas till oss för att ärendet skall behandlas. Detta med information om ordernummer och orsak. Vi ersätter ej för rekomenderat eller postförskott.

4 Återbetalning av retur
Då din retur mottagits, hanterats och godkänts av oss sker återbetalningen via Klarna. Om du valt att betala med faktura rekommenderar vi att du betalar fakturan eller kontaktar Klarna för att förlänga betaltiden, detta för att undvika risken för påminnelseavgifter. FlipBelt Sweden ersätter ej extraavgifter.

5 Reklamation
Varan du köper av oss ska vara felfri vid leverans. Skulle produkten du fått hem ha en defekt skall det anmälas till oss inom 10 dagar från det att du mottagit leveransen.

Kontakta oss alltid först via e-mail och uppge ditt fullständiga namn, ditt order-/ kvittonummer, en kortfattad beskrivning av orsak till reklamation, en bild på skadan om detta är möjligt samt dina kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress).

Vid reklamation står FlipBelt Sweden för fraktkostnader, det är därför viktigt att du tar kontakt med oss innan.  Produkten/-er som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av FlipBelt Sweden.

6 Force Majeure
Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

7 Returadress
EFTER SKRIFTLIG KONTAKT med FlipBelt Sweden returneras varan/orna till adress nedan.
E-post: support@signsupply.se
Vi ersätter ej för REK-post eller Postförskott.

FlipBelt Sweden
Generatorgatan 7
195 60 Arlandastad